Brown Sugar & Caramel Cake

Ingredients:

  • 250 grs. de mantega temperatura ambient.
  • 370 grs. de farina.
  • 50 grs. Maizena
  • 300 grs. de sucre integral.
  • 150 grs. sucre blanc.
  • 6 ous L
  • una cullerada d'estracte de vainilla
  • 1/4 cullerada de sal
  • 250 grs. de crema de llet.
  • 1/2 culleradeta debicarbonat sòdic.

Elaboració:  amb  KitchenAid
  • Precalentem el forn a 175º C.
  • untem amb oli de girasol o mantega 3 motlles de 22 cm. de diametre.
  • Tamisem la farina, la Maizena, la sal el bicarbonat, o reservem.
  • Batem amb la pala la mantega i els dos sucres fins a aconseguir una mezcla blanquinosa i esponjosa.
  • A baixa velocitat hi afegim els ous un per un.
  • Incorporem l'extracte de vainilla.
  • A velocitat baixa afegim un ters de la mezcla de farines i batem. Afegim la meitat de la nata i aixi anem alternant fins acabar amb la farina.
  • Batem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats, si cal ho acabem manualment amb l'espàtula.
  • Dividim la massa exactament entre els tres motlles.
  • Ho posem al forn uns 40 min. Ens assegurem que es cuit punxant amb un escuradents.
  • Ho deixem refredar d'amunt d'una reixa.
  • Quan estiguin ben frets ho guardem d'un dia per l'altre a la nevera embolicats amb film.
 Extret del Rincón de Bea



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada