- 250 grs. de mantega temperatura ambient.
- 370 grs. de farina.
- 50 grs. Maizena
- 300 grs. de sucre integral.
- 150 grs. sucre blanc.
- 6 ous L
- una cullerada d'estracte de vainilla
- 1/4 cullerada de sal
- 250 grs. de crema de llet.
- 1/2 culleradeta debicarbonat sòdic.
Elaboració: amb KitchenAid
- Precalentem el forn a 175º C.
- untem amb oli de girasol o mantega 3 motlles de 22 cm. de diametre.
- Tamisem la farina, la Maizena, la sal el bicarbonat, o reservem.
- Batem amb la pala la mantega i els dos sucres fins a aconseguir una mezcla blanquinosa i esponjosa.
- A baixa velocitat hi afegim els ous un per un.
- Incorporem l'extracte de vainilla.
- A velocitat baixa afegim un ters de la mezcla de farines i batem. Afegim la meitat de la nata i aixi anem alternant fins acabar amb la farina.
- Batem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats, si cal ho acabem manualment amb l'espàtula.
- Dividim la massa exactament entre els tres motlles.
- Ho posem al forn uns 40 min. Ens assegurem que es cuit punxant amb un escuradents.
- Ho deixem refredar d'amunt d'una reixa.
- Quan estiguin ben frets ho guardem d'un dia per l'altre a la nevera embolicats amb film.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada